Продавець Хаус-пласт ➤ Оптовий склад госптоварів розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
2781 відгук

Чекаємо на Ваш дзвінок в робочий час. Можете писати на Viber 0680003232

Оптовий склад госптоварів!

+380 (66) 000-32-32
Vodafone
+380 (97) 250-82-74
Viber WhatsApp Telegram пишіть

Як підняти гемоглобін?

Як підняти гемоглобін?

Рівень гемоглобіну можна підняти і за допомогою наступних продуктів: висівки, пшенична каша, абрикоси, курага, гіркий шоколад, зелені яблука, зерновий хліб, буряк, бобові, мигдаль, гранати, сливовий сік, сливи, родзинки, горох, томатний сік, брюссельська , капуста броколі, арахісова олія, вівсянка, ананаси (в т.ч. та консервовані).

Всі ці продукти багаті на залізо, яке підвищує гемоглобін. І багато з перерахованих продуктів за вмістом заліза можна порівняти з м'ясом.

Спеціальні рецепти для підвищення гемоглобіну З нижченаведених рецептів виберіть той, який вам найбільше підходить, і намагайтеся вживати його на постійній основі, як «вітамінне підживлення» для організму.

Склянку волоських горіхів і склянку сирої гречаної крупи перемолоти, додати склянку меду, все перемішати, щодня їсти по столовій ложці.

Волоські горіхи, курага, мед, родзинки – все в пропорції 1:1 – перемолоти і ретельно перемішати, їсти по 1-3 столові ложки на день (один із найкращих рецептів не тільки для підняття гемоглобіну, але й для забезпечення організму необхідними вітамінами).

По 1 склянці чорносливу, кураги, волоських горіхів, родзинок перемолоти, додати мед, додати 1-2 лимони зі шкіркою (замість лимона можна додати сік алое), їсти по 1-3 столові ложки на день.

100 мл свіжого бурякового соку, 100 мл морквяного, перемішати і пити (піднімає гемоглобін буквально за 2 дні). 1/2 склянки яблучного соку, 1/4 склянки бурякового соку та 1/4 склянки морквяного соку, перемішати та пити 1-2 рази на день.

1/2 склянки свіжого яблучного соку, 1/2 склянки журавлинного домашнього морсу, 1 столова ложка свіжовичавленого бурякового соку, перемішати і пити.

Сиру гречану крупу 1/2 склянки, промити, залити 1 склянкою кефіру і залишити на ніч, на ранок каша готова, можна їсти.

1/2 склянки сухого червоного вина гарної якості, випареної на водяній бані протягом 5-7 хвилин; 1/4 склянки відвареної кропиви, 1 столова ложка топленої олії, пити теплим.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner