Продавець Хаус-пласт ➤ Оптовий склад госптоварів розвиває свій бізнес на Prom.ua 14 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
3144 відгуків

Чекаємо на Ваш дзвінок в робочий час. Можете писати на Viber 0680003232

Оптовий склад госптоварів!
+380 (66) 000-32-32
Vodafone
+380 (97) 250-82-74
Viber WhatsApp Telegram пишіть
+380 (68) 000-32-32

Ємність для панірування без кришки 1,5л, набір 3шт

Новинка
  • Готово до відправки
  • Оптом і в роздріб
  • Код: ММ

від 85 ₴

Показати оптові ціни

Мінімальна сума замовлення на сайті — 500 грн

+380 (66) 000-32-32
Vodafone
  • +380 (97) 250-82-74
    Viber WhatsApp Telegram пишіть
  • +380 (68) 000-32-32
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
повернення товару протягом 14 днів за рахунок покупця
Ємність для панірування без кришки  1,5л, набір 3шт
Ємність для панірування без кришки 1,5л, набір 3шт
від 85 ₴
Готово до відправки
+380 (66) 000-32-32
Vodafone
  • +380 (97) 250-82-74
    Viber WhatsApp Telegram пишіть
  • +380 (68) 000-32-32
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Ємність для панірування без кришки  1,5л, набір 3шт

 

  • Ємність овальна з прозорою еластичною кришкою.
  • Для зберігання панірувальних сухарів і інгредієнтів.
  • Для підготовлених м'ясних або рибних страв, обваленных в борошні або сухарях перед обсмаженням.
  • Універсальний судочок, який можна використовувати скрізь.

Як правильно панірувати продукти

   Паніровка – це кулінарна обробка м'ясних, рибних, овочевих шматків перед обсмажуванням, обвалювання їх у борошні або сухарях.

   Для того щоб паніровка лягла рівно, акуратно обволікаючи шматочки, потрібно знати кілька кулінарних секретів. Найчастіше блюдо панірують з допомогою яєчної бовтанки, так званого льезона, суміші молока і яєць. Іноді використовують для льезона тільки яйця, без молока, вершків або кефіру. Це підходить тільки тим продуктам, у яких висока вологість поверхні і зайва рідина ускладнить утворення рум'яної скоринки при обсмажуванні. Льєзон потрібен для того, щоб зв'язати паніровку з основним продуктом, сприятиме його хорошому прилипання. Лучшим соотношением яиц и молока является такое: на два яйца – пятьдесят миллилитров молока. Можно взбить только одни желтки, блюдо окрасится в яркий оранжевый цвет, либо только белки – мясо, рыба или котлеты станут более нежными. Читай также: Рыбные стейки в маковой панировке Сначала подготовленные куски рыбы, мяса, курицы, овощей необходимо промокнуть салфеткой, если продукт слишком влажный, посолить и поперчить, оставить на некоторое время для пропитки специями. Затем обвалять в муке, стряхнув излишки, обмакнуть в яичном льезоне, переложить в емкость с панировкой. После всех предварительных приготовлений выложить запанированные кусочки на раскаленную сковороду с растительным маслом и быстро обжарить с двух сторон на сильном огне. Чтобы получить более плотную корочку, используют двойную или даже тройную панировку. После того, как продукт прошел процедуру обычной панировки, его снова опускают в яичную болтушку и снова обваливают в сухарях, муке или других видах посыпок. Так готовят, например, котлеты по-киевски. От того, какую панировку выберете вы, зависит окончательный вид и вкус приготовленного блюда. Достаточно поэкспериментировать с самыми разными панировками, чтобы каждый раз получать новый неожиданный эффект от привычных блюд.

Основні
ТипКонтейнер/судок
ЗастосуванняУніверсальне
МатеріалПластик
ФормаОвальна
КолірПомаранчевий
Об`єм1500 мл
Довжина269 мм
Ширина186 мм
Висота49 мм
ВиробникММ-Пласт
Країна виробникУкраїна
Додаткові характеристики
Підходить для миття в посудомийній машиніТак
Використання в мікрохвильовій печіТак
Зберігання в холодильникуТак
Зберігання в морозильній камеріТак
  • Ціна: від 85 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner